Izbrani - ponudba.jpg
cement-wall-floor-copy-space (1).jpg

BIRMANSKI PROGRAM IZBRANI

Pri prevodu in distribuciji tega programa v Sloveniji sodelujemo že nekaj let. Je projekt, s katerim se je naša zgodba začela. Trudimo se, da ga redno posodabljamo skladno s potrebami na terenu, ter dodajamo vsebine, ki birmancem in katehetom dodatno obogatijo pot priprave na birmo.

cement-wall-floor-copy-space (1).jpg

SPLETNI PROGRAM SPREMENJENI

Je naš najnovejši program v obliki spletnega tečaja.  v katero se želimo usmeriti tudi v prihodnosti.

Tako kot pri programu Izbrani gre za preveden program založbe Ascension Press, ki pa smo mu dodali nekaj vsebin in ga priredili za slovenske razmere.

Spremenjeni - screens+white.jpg
Spremljanje-animatorjev.jpeg
cement-wall-floor-copy-space (1).jpg

USPOSABLJANJA ANIMATORJEV

Vodimo usposabljanja za birmanske, oratorijske in druge animatorje ter ponujamo vodenje mladinskih ali študentskih skupin.

Po mnogih župnijah se je vzpostavila dobra praksa birmanskega ali oratorijskega animatorstva, ki v župnijo uspešno vključuje mlade po birmi. Žal se številne skupine soočajo s težavo duhovne priprave in spremljanja teh mladih. Na to potrebo odgovarjamo s programi usposabljanja in/ali spremljanja animatorskih skupin.

Animatorjem pomagamo, da doživijo lepoto svojega poslanstva ter vzamejo resno tudi lastno duhovno pripravo na delo, ki jim je zaupano.

Glede na potrebe posamezne župnije se lahko dogovorimo za različne oblike sodelovanja, od krajšega usposabljanja animatorjev do rednega spremljanja skupine na župniji.

 
cement-wall-floor-copy-space (1).jpg

PRIPRAVA DUHOVNIH VIKENDOV ZA MLADE

Po dogovoru pripravimo in vodimo duhovne vikende za birmance ali mladinske skupine.

Ponujamo pripravo in vodenje duhovnih vikendov za birmance (ali druge mlade), na katerih jim želimo v odmiku od vsakdana ponuditi možnost za živo srečanje z Jezusom in medsebojno druženje. Verjamemo, da tudi iz takih izkušenj zraste želja po nadaljevanju druženja in pogovorov tudi po prejemu zakramenta svete birme.

Teen Prayer Group
 

Copyright © 2021  Luč.si.

030 746 447

Industrijska ulica 8, 2342 Ruše

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Prijavite se na naše novice

Tako boste na tekočem z našimi posebnimi ponudbami in novimi projekti, ki jih še pripravljamo.

Obljubimo, da ne bomo smetili. :)