top of page
Program Izbrani
ozadje

BIRMANSKI PROGRAM IZBRANI

Pri prevodu in distribuciji tega programa v Sloveniji sodelujemo že nekaj let. Je projekt, s katerim se je naša zgodba začela. Trudimo se, da ga redno posodabljamo skladno s potrebami na terenu, ter dodajamo vsebine, ki birmancem in katehetom dodatno obogatijo pot priprave na birmo.

ozadje

SPLETNI PROGRAM SPREMENJENI

Je vsebinsko bogat program, ki razlaga sveto mašo na življenjski način.

S pomočjo video vsebin, dinamičnih nagovorov ter konkretnih izzivov vam pomaga na novo spoznati in živo vstopiti v daritev svete maše.

Ponujamo ga v obliki spletnega tečaja. Dostop lahko podarite v obliki darilne kartice, lahko pa ga dobite tudi na DVD-jih za uporabo pri katehezah.

Program Spremenjeni
Usposabljanje animatorjev
ozadje

USPOSABLJANJA ANIMATORJEV

Vodimo usposabljanja za birmanske, oratorijske in druge animatorje ter ponujamo vodenje mladinskih ali študentskih skupin.

Po mnogih župnijah se je vzpostavila dobra praksa birmanskega ali oratorijskega animatorstva, ki v župnijo uspešno vključuje mlade po birmi. Žal se številne skupine soočajo s težavo duhovne priprave in spremljanja teh mladih. Na to potrebo odgovarjamo s programi usposabljanja in/ali spremljanja animatorskih skupin.

Animatorjem pomagamo, da doživijo lepoto svojega poslanstva ter vzamejo resno tudi lastno duhovno pripravo na delo, ki jim je zaupano.

Glede na potrebe posamezne župnije se lahko dogovorimo za različne oblike sodelovanja, od krajšega usposabljanja animatorjev do rednega spremljanja skupine na župniji.

Animatorjev
ozadje

PRIPRAVA DUHOVNIH VIKENDOV ZA MLADE

Po dogovoru pripravimo in vodimo duhovne vikende za birmance ali mladinske skupine.

Ponujamo pripravo in vodenje duhovnih vikendov za birmance (ali druge mlade), na katerih jim želimo v odmiku od vsakdana ponuditi možnost za živo srečanje z Jezusom in medsebojno druženje.

Duhovne vaje vodi Janez Meden, ki z več kot 10 letnimi izkušnjami na tem področju in iskreno ljubeznijo do mladih skrbi, da se na vikendih najde pravo razmerje med sproščenim druženjem in globokimi temami.

Teen Prayer Group
Vikendow za mlade
bottom of page